Skip to content
michael-closeup2

Tijdens de Coaching
ervaar jij verbinding en veiligheid

Ik help jou bij het inzichtelijk maken van jouw gedrag, gedachten en gewoonten. Ik laat jou inzien hoe jij deze "automatische" patronen kunt doorbreken, beïnvloeden en veranderen. Geen korte termijn trucjes maar een duurzame, lange termijn verandering!

Mijn Belofte aan jou

 

Ik creëer helderheid en duidelijkheid in situaties en momenten waar veel emoties bij komen kijken. Hiermee bied ik nieuwe inzichten waarmee je bewustzijn wordt verhoogd.  Hierdoor ontstaan meer positieve keuzemogelijkheden en meer rust en ontspanning. Ontspanning die ervoor zorgt dat je in voorheen lastige situaties, nu rustig en helder kan zien en voelen wat goed voor jou is om te doen. De keuzes die je dan gaat maken brengen veel meer een gevoel van ontspanning, vrijheid, tevredenheid en geluk. Je gaat (weer) stralen! 

Hierdoor krijg jij grip op jouw leven, neem jij richting en groeit jouw zelfvertrouwen. Je gaat stralen! 

I Invite You

logo
michael-closeup2-e1578000741488

Voorbeelden van topics
waarbij ik jou kan helpen

Overwinnen van Angst


"A pile of shit is warm and comfortable and you will get used to the smell"

Angst voor het onbekende is wat ons remt. Ons op onze plek houdt, hoe vervelend die plek soms ook is. Angst weerhoudt ons om die volgende stap te zetten. Die stap waarvan je ergens diep van binnen weet, dit heb ik te doen. Dit is wat ik écht wil.

Ben jij klaar met die beperkende angst en bereid om de stap te zetten die jij verdient?

Ik help je hierbij.

Creëren van Rust


"Stilte is de taal van het BewustZijn"

Rust en stilte in je hoofd. Ontspanning en warmte in je lichaam. Heerlijk kalm kunnen genieten van elke dag. Helderheid en overzicht in je leven hebben. En dankbaar zijn voor alles wat je al hebt. En dat dan niet alleen op dagen dat alles vanzelf lijkt te gaan. Nee, vooral ook op de dagen dat het allemaal even niet zo lekker loopt, is het een hele verademing om dit te kunnen accepteren, hierin te kunnen ontspannen en genieten.

Maken van Keuzes


"Het niet maken van een keuze, is ook een keuze"

"Wat is nu de juiste keuze? Weet ik het wel zeker? Wat als...? Waar dien ik allemaal rekening mee te houden? Maar wat gaan anderen er allemaal wel niet van vinden?" Allemaal zeer aannemelijke vragen die door ons hoofd spoken op het moment dat we op het punt staan een 'belangrijke' keuze te maken. Ik help je bij het creëren van overzicht en helderheid zodat jij keuzes gaat maken vanuit intuïtie en zelfvertrouwen

Daarnaast begeleid ik bij topics die gaan over verslaving, zingeving, passie, energie management, relaties, stress, burn-out en perfectionisme

Dit heb ik al voor anderen mogen betekenen

recensie-man2

Roy Vergauwen - Eigenaar RVM Groep

Michael kijkt niet naar je, hij ziet je. Met zijn indrukwekkende levenservaring en kennis kan hij moeiteloos zijn licht op je schijnen en donkere stukken verlichten. Daarnaast beschikt hij ook over commercieel inzicht en ervaring waardoor hij naast persoonlijke coaching ook gedegen en verfrissend bedrijfsadvies geeft.

recensie-vrouw5

Nicole Vermeulen - Eigenaresse Élocin

Michael heeft mij enorm geholpen met de start van mijn onderneming. Ik kende veel angsten en in mijn hoofd was alles een chaos. Door zijn hulp ontstond er vertrouwen, rust en ruimte. Michael heeft het vermogen je in je eigen kracht te zetten waardoor de buitenwereld wegvalt. Mijn angsten en negatieve gedachtes werden steeds minder en er ontstond een kracht. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De kracht die in jezelf schuilt. Ook op persoonlijk vlak heeft hij mij geholpen. Door rake vragen kwam ik tot stilstand. Waardoor ik dieper ging nadenken dan dat ik gewend was te doen. Hij zegt niet wat je moet doen, hij laat het je zelf ondervinden. Dat is zijn kracht. Bedankt voor al het waardevols waarbij je mij geholpen hebt.

demelza

Demelza Muller - Klantadviseur ALFAM

Michael is iemand met een enorme drive. Hij wil het beste uit zichzelf en de ander halen. Tijdens mijn gesprekken met hem gaf hij mij het vertrouwen en de veiligheid om mezelf te zijn. Hierdoor kon ik mij openstellen om mijn verhaal te doen. Hij is iemand die goed kan luisteren waardoor hij, door scherpe vragen te stellen, (snel) tot de essentie van het probleem kan komen.  Door deze vragen zet hij je aan het denken, hierdoor leer je om op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken.

recensie-vrouw1

Linda vd Helm - Eigenaresse Connecting Footsteps

Ik ben erg dankbaar voor de coachingsessies die ik met Michael heb gehad. Het delen van zijn warmte, gevoel en kwetsbaarheid was een goede spiegel om mijn eigen kwetsbaarheid te kunnen zien. Michael heeft mij het inzicht gegeven dat ik mijn vrouwelijke kanten weer meer mag omarmen. Wat mij weer een stuk dichter bij mezelf heeft gebracht.

recensie-man1

Danny Moor - DIA Sanitas

Een top Coach. Het laatste jaar heeft Michael mij ontzettend geholpen op verschillende vlakken. Met een krachtig inlevingsvermogen weet hij bij de kern van het probleem te komen. Door duidelijke handvatten ben ik door Michael meer rust, vreugde, energie en zelfvertrouwen gaan ervaren. Bedankt voor de groei in mijn ontwikkeling en het verbreden van mijn horizon!!

recensie-vrouw2

Annika Roos - Eigenaresse Skinbest

Niet alleen een luisterend oor maar vooral een luisterend hart wat mij heeft geholpen. Door Michael zijn eigen levenspad en levenservaringen, was hij voor mij de aangewezen persoon voor mijn coaching. Hij heeft mij geleerd dat je door afstand te nemen juist liefde en hulp biedt. Heel erg bedankt Michael

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

michael-closeup2-e1578000741488

Waarom ik jou kan helpen

Ik combineer een onverwoestbare drang mijzelf te leren kennen met een ongekende bereidwilligheid en moed om bij mijzelf naar binnen te kijken. Om mijn innerlijke werk te verrichten. Puin te ruimen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gedrag. Daarnaast ben ik een coach met een coach. Hierdoor kan ik jou gedegen en verantwoordelijk helpen en begeleiden in jouw proces. Hieronder een greep uit het innerlijke werk dat ik zelf al verricht heb. Op de pagina 'over mij' vind je mijn 'volledige' verhaal.

Mijn Innerlijke Werk

 • Meerdere verslavingen overwonnen (Alcohol, drugs, eten, liefde & roken)
 • NLP Opleiding
 • Schaduwwerk
 • ManKindProject  (MKP mannencirkel)
 • Vipassana (10-daagse stilte retraite)
 • 12 stappen van Minnesota
 • Psychotherapie
 • EMDR Therapie
 • Cognitieve Gedragstherapie (CGT)
 • Meervoudig Merkeba healing
 • Reiki

Methodieken die ik gebruik

 • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
 • Cognitieve Gedragstherapie (CGT)
 • Transactionele Analyse (TA)
 • ACT

Ik verwacht van jou

 • Bereidwilligheid om naar JOUW gedrag te kijken en hier verantwoordelijkheid voor te nemen.
 • bereidheid tot veranderen
 • daadwerkelijk in actie komen
 • Een open mind
 • commitment
michael-closeup2-e1578000741488

Laten we een afspraak inplannen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.