Skip to content
michael-closeup2

De juiste Training
geeft jou zelfinzicht, vertrouwen en rust

Jij gaat meer zelfvertrouwen, rust, stabiliteit en kracht ervaren wanneer je persoonlijk meesterschap hebt over jouw gedachten, emoties en gedrag. Ontvang mijn trainingen individueel of in een groep.

Jij wilt...

Meer rust en ruimte in je hoofd. Meer energie overhouden en graag mensen ontmoeten die hetzelfde in het leven staan als jij. Mensen die net als jij verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag en graag meer uit het leven willen halen. Jij wilt graag samen groeien en ontwikkelen, vanuit verbinding.

Take one step at a time

logo
michael-closeup2-e1578000741488

Ik kan jou helpen
deze trainingen bied ik aan

Persoonlijk Meesterschap - Practitioner


"Gedachten worden Woorden, Woorden worden Acties, Acties worden Gewoonten, Gewoonten vormen je Karakter en je Karakter bepaalt je Lot"

 

In deze training leer ik je wat emoties zijn, waar ze vandaan komen en welke functie ze hebben. Wat is hun relatie met onze gedachtes? Kun je je emoties beïnvloeden? En hoe zit het met je gedachtes. Hoe kun je nu rust en ontspanning vinden in deze constante stroom van gedachten? Hoe zet ik mijn gedachten in om mij te ondersteunen in plaats van beperken? En wat heeft mijn verbale communicatie daarmee te maken?

 

Persoonlijk Meesterschap - Master


"If I Don't Deal With Anger, It Deals With Me And I Start Dealing It Out"

 

 

In deze training gaan we meer de diepte in. leer ik je waarom jij geïrriteerd, gefrustreerd of boos wordt. Wat deze emoties met én voor jou doet. Welke les hier voor jou in zit en hoe je hier op een ontspannen en constructieve manier mee om kan gaan. Zodat je meer rust, ontspanning en geluk kan gaan ervaren in het leven en meer positieve energie overhoudt.  In deze training leer ik je een zeer waardevolle tool die jij de rest van je leven in kan zetten. Zo bepaal jij voortaan zelf of én wanneer jij nog boos wordt. 

Teamtraining - Maatwerk


Een training op maat voor jouw team of organisatie

 

Een training die bijdraagt aan de  werknemerstevredenheid en -loyaliteit, bevorderlijk is voor de werksfeer en de productiviteit verhoogd door de nieuwe inzichten en praktisch toepasbare tools die collectief worden aangeleerd. We stellen samen vast welke elementen in deze training dienen te zitten. Wat het team en de organisatie nodig heeft, staat hierin centraal. Denk aan topics als persoonlijk leiderschap, emoties, verantwoordelijkheid nemen, communicatie(regels) op de werkvloer, verwachting management, conflict handling, psychologische veiligheid, teambonding en werksfeer.

Wat anderen over mij zeggen

recensie-man3

Wouter Melkert -
Eigenaar MindsetPro & School voor Ontspanning

Ik heb het genoegen gehad om een aantal keer samen met Michael een training te geven. Naast zijn inhoudelijk kennis en de vaardigheid om dit goed over te brengen bezit Michael over een waar supertalent. Ik heb nog nooit iemand anders gezien die in korte tijd zo’n gevoel van veiligheid en verbinding kan creëren als Michael. Door het creëren van deze diepe veiligheid hebben onze trainingen veel meer effect. Daarnaast is het effect ook nog eens blijvend. Een onderschatte, maar cruciale vaardigheid, wanneer je mensen echt iets wilt leren.

recensie-vrouw3

Anne Mulder - Eigenaar #ANNE & Marketing Manager

Samen met Michael heb ik de practitioner van NLP gevolgd. Dat houdt ook in dat je de stof op elkaar toepast. Bij Michael gingen deze oefeningen als vanzelf alsof het van nature ging waardoor ik mij veilig genoeg voelde om mijn emoties en de oefening te doorlopen. Tegen Michael kon ik dingen vertellen wat ik niet zo snel tegen iemand anders vertel. Voor mij voelde Michael als een soort grote broer waar ik alles kwijt kon en hij mij vervolgens als een gids door mijn proces begeleidt.

recensie-vrouw-4

Şerife Yaman - Senior HR Adviseur

Ik heb Michael leren kennen bij de NLP practioner opleiding. Tijdens de opleiding zocht ik Michael bewust op om de oefeningen met hem te doen. Hij is scherp in zijn analyses, weet goed te reflecteren en is oprecht geïnteresseerd in de ander. Ik vond het heel prettig om door hem begeleid te worden. Dank hiervoor Michael!

michael-closeup2-e1578000741488

Laten we een afspraak inplannen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.